Κτήματα και Αίθουσες Εκδηλώσεων

aithousa deksioseon gazooo

Χώρος ιδιαίτερης αισθητικής με θέα στην Ακρόπολη! Gazoo!


 

Gazoo

Το Gazoo Events βρίσκεται στο Γκάζι με εύκολη πρόσβαση από οποιαδήποτε σημείο της Αττικής. Χώρος ιδιαίτερης αισθητικής με εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό αποτελεί την ιδανική πρόταση για την διοργάνωση οποιασδήποτε μορφής εκδήλωσης. Η ιδιαίτερη διακόσμηση του χώρου, το εντυπωσιακό αίθριο, οι άνετοι χώροι υποδοχής και η ευελιξία στην διαμόρφωση της αίθουσας αποτελούν σημαντικά δεδομένα για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η εξειδικευμένη μας ομάδα αναλαμβάνει με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό κάθε λεπτομέρεια για την πραγματοποίηση κάθε είδους εκδήλωσης με στόχο να αποτελέσει ένα ξεχωριστό γεγονός για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Δεξίωση Γάμου

Στο Gazoo Events η μοναδική θέα της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού αποτελούν το φυσικό σκηνικό για την εκδήλωση σας. Η πανοραμική θέα στην πόλη από το εντυπωσιακό μας αίθριο , αναδεικνύεται με επιλεγμένους φωτισμούς και πλαισιώνει με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα την δεξίωση σας. Χώρος υψηλής αισθητικής , με απαλές αποχρώσεις και λιτές γραμμές στην διακόσμηση ,χωρητικότητας 300 ατόμων (για καθιστό μενού) που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις τις ανάγκες και το στυλ της εκδήλωσης. Η δημιουργική μας ομάδα με εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει όλο τον σχεδιασμό , οργάνωση και διεξαγωγή της δεξίωσης σας φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια.

αιθουσα εκδηλωσεων θεα ακροπολη

Δεξίωση Βάπτισης

Το πιο σημαντικό μέλος της οικογένειας, αξίζει και τις πιο ξεχωριστές στιγμές. Ο χώρος και η οργάνωση είναι κατάλληλη για να δημιουργήσει μια παραμυθένια εκδήλωση για τους ενήλικες αλλά και τα παιδιά.

αιθουσα εκδηλωσεων

To easy wedding σας δίνει όλες τις λύσεις για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.

Με εμάς δίπλα σας το όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα!

diorganosi gamon

Η πιο ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών γάμου έρχεται από το Fey's style και την Φαίη Σπανού.

Ετοιμαστείτε να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε τα προβλήματα που μπορεί να έχει ένας γάμος. Το easy wedding έρχεται να σας λύσει τα χέρια καθώς θα αναλάβει ό,τι χρειάζεστε για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας. Σε εμάς θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τον γάμο και τους πιο έμπειρους συνεργάτες στο χώρο του γάμου.

Μαθετε περισσοτερα