Κτήματα και Αίθουσες Εκδηλώσεων

ktima dexioseon nisis kifisia

Κτήμα δεξιώσεων Νησίς! Κηφισιά.


Το «Κτήμα Νησίς» δημιουργήθηκε το 1992 σε μια ιδιόκτητη, καταπράσινη έκταση 20 στρεμμάτων στην Κηφισιά. Είναι ένας από τους λίγους χώρους στην Αθήνα που μπορεί να φιλοξενήσει πολυπληθείς εκδηλώσεις με μια πλήρως ολοκληρωμένη μορφή οργάνωσης (παρασκευή φαγητού και παροχή κάθε υπηρεσίας σχετικής με την εκδήλωση στις ίδιες εγκαταστάσεις).

Στην κάθε γαμήλια δεξίωση, η εικόνα της είναι αυτή που κερδίζει τις εντυπώσεις των προσκεκλημένων σας και αφήνει σε εσάς τις ωραιότερες αναμνήσεις. Το «Κτήμα Νησίς» με το μαγευτικό του περιβάλλον, τις εντυπωσιακές σε παρουσία και γεύση γαστρονομικές προτάσεις του, καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση δίνει ασύγκριτη λάμψη και γοητεία στην πιο σημαντική βραδιά της ζωής σας.

Στην ιδιόκτητη έκταση 20 στρεμμάτων του «Κτήματος Νησίς» στην Κηφισιά θα βρείτε χώρους που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε μέγεθος και στυλ εκδήλωσης Η πισίνα με τα τρία επίπεδα δημιουργεί ένα εντυπωσιακό περιβάλλον στο οποίο μπορεί να φιλοξενηθούν εκατοντάδες προσκεκλημένοι. Μικρότερες γαμήλιες δεξιώσεις μπορούν να φιλοξενηθούν στον οικείο χώρο του Αμφιθεάτρου. Στην περίπτωση που ο καιρός δεν επιτρέπει την οργάνωση της δεξίωσης στους εξωτερικούς χώρους του Κτήματος, υπάρχουν οι χώροι της Αίθουσας «Ναυτική» καθώς και της Αίθουσας «Μεγίστη» στους οποίους μπορούν να εξυπηρετηθούν πλήθος ατόμων.

Όλα τα εδέσματα παρασκευάζονται στις εγκαταστάσεις του «Catering Νησίς» με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και καθαριότητας. Οι άνθρωποι του «Κτήματος Νησίς» θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα διακριτής πολυτέλειας και καλαισθησίας και θα φροντίσουν για κάθε «λεπτομέρεια» όπως τον ανθοστολισμό, τα πυροτεχνήματα και ειδικά εφέ, τους ειδικούς φωτισμούς και κάθε άλλο στοιχείο που θα κάνει τη δική σας δεξίωση ξεχωριστή.

Με την υπηρεσία εξωτερικού catering το «Κτήμα Νησίς» μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη σας στο δικό σας χώρο όπως για παράδειγμα την προσφορά τούρτας και σαμπάνιας έξω από την εκκλησία, ένα όρθιο cocktail για το «κρεβάτι», ένα μπάρμπεκιου ή buffet στον κήπο σας ή ένα δείπνο υψηλών απαιτήσεων στο σπίτι σας.

ktima kifisia nisis

To easy wedding σας δίνει όλες τις λύσεις για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.

Με εμάς δίπλα σας το όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα!

diorganosi gamon

Η πιο ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών γάμου έρχεται από το Fey's style και την Φαίη Σπανού.

Ετοιμαστείτε να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε τα προβλήματα που μπορεί να έχει ένας γάμος. Το easy wedding έρχεται να σας λύσει τα χέρια καθώς θα αναλάβει ό,τι χρειάζεστε για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας. Σε εμάς θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τον γάμο και τους πιο έμπειρους συνεργάτες στο χώρο του γάμου.

Μαθετε περισσοτερα