Κτήματα και Αίθουσες Εκδηλώσεων

aithouses dexioseon ktima liosati

Κτήμα Λιοσάτη - Αφίδνες


 

Κτήμα Λιοσάτη

Γάμος

Για την πιο σημαντική βραδιά της ζωής σας, απαιτείται ένας χώρος ο οποίος θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Σχεδιάζουμε το ύφος, φροντίζουμε τις λεπτομέρειες, ώστε όλα να είναι όπως τα έχετε ονειρευτεί.

Στις Αφίδνες Αττικής, μόλις 20 λεπτά από την Αθήνα, μέσα σε καταπράσινο τοπίο στους πρόποδες της Πάρνηθας, δημιουργήσαμε την Λιοσάτη.

Ένας χώρος εκδηλώσεων, μελετημένος ώστε να φιλοξενήσει μέχρι και 800 άτομα.

Η υψηλή αισθητική του χώρου, η συνέπεια και η οργάνωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε, είναι οι εγγυήσεις μας για μια αξέχαστη γαμήλια δεξίωση.

Είτε στον καταπράσσινο ολόφυτο κήπο μας, γύρω από τη μεγάλη πισίνα, είτε στους πολυτελείς εσωτερικούς μας χώρους, να είστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσουμε το ιδανικό σκηνικό για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Αφήστε μας να σας καλομάθουμε...

αιθουσα εκδηλωσεων κτημα λιοσατη

Βάπτιση

Εμπιστευτείτε μας για τη σημαντικότερη ημέρα του παιδιού σας.

Μετά τη βάφτιση, μια όμορφη δεξίωση μπορεί να ολοκληρώσει το χαρούμενο αυτό γεγονός.

Σε κάποιον από τους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ονειρικό περιβάλλον ανάλογο του γούστου σας.

Από μια πολυτελή δεξίωση ως ένα ανάλαφρο party, είμαστε εδώ για να αφήσουμε εσάς και τους καλεσμένους σας απόλυτα ευχαριστημένους.

Σας περιμένουμε...

ktima dexioseon liosati

Συνέδρια

Οι μεγάλοι, πολυτελείς χώροι του κτήματος Λιοσάτη, διατίθενται για κάθε είδος συνέδριο ή σεμινάριο.

Μπορούμε να οργανώσουμε όποια ειδική εκδήλωση επιθυμείτε για εσάς ή την επιχείρησή σας.

Από εταιρικά συνέδρια μέχρι party αναψυχής προσωπικού, ο χώρος μας μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Workshops

Ανάλογα των συνεδρίων είναι και τα workshops που oργανώνονται στους χώρους του κτήματοςΛιοσάτη. Μονοήμερα ή πολυήμερα, επιστημονικά ή εναλλακτικά, ο χώρος μας είναι ιδανικός και μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με την περίπτωση.

Στον χώρο μας μπορεί να φιλοξενηθεί η πιο σημαντική βραδιά της ζωής σας, ιδιωτικές ή εταιρικές εκδηλώσεις, σεμινάρια, parties & workshops.

Για την πιο σημαντική βραδιά της ζωής σας, ετοιμάσαμε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, ανάμεσα στο καταπράσσινο τοπίο. Η μεγάλη πισίνα και ο κατάφυτος κήπος μας ολοκληρώνουν το τέλειο σκηνικό.

Πολυτέλεια και μεγάλοι χώροι, χαρακτηρίζουν το εσωτερικό του επιβλητικού μας κτιρίου. Ειδικοί ψηφιακά χειριζόμενοι φωτισμοί και τέλεια ηχητική κάλυψη διαμορφώνουν το χώρο όπως τον έχετε φανταστεί.

Στους χώρους μας, μπορεί να φιλοξενηθεί οποιαδήποτε ιδιωτική ή εταιρική εκδήλωση. Διοργάνωση ειδικών σεμιναρίων, parties και workshops ολοκληρώνουν τις παροχές μας.

 


To easy wedding σας δίνει όλες τις λύσεις για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.

Με εμάς δίπλα σας το όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα!

diorganosi gamon

Η πιο ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών γάμου έρχεται από το Fey's style και την Φαίη Σπανού.

Ετοιμαστείτε να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε τα προβλήματα που μπορεί να έχει ένας γάμος. Το easy wedding έρχεται να σας λύσει τα χέρια καθώς θα αναλάβει ό,τι χρειάζεστε για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας. Σε εμάς θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τον γάμο και τους πιο έμπειρους συνεργάτες στο χώρο του γάμου.

Μαθετε περισσοτερα