Κτήματα και Αίθουσες Εκδηλώσεων

aithousa dexioseon dytika proastia belvedere

Πολυχώρος Belvedere στο Περιστέρι!


Η Μεγαλύτερη Αίθουσα Δεξιώσεων στα Δυτικά Προάστια!

Η εταιρία Belvedere Events δημιουργήθηκε από μια δυναμική ομάδα επιχειρηματιών και δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης από το 1995. Το 2004 μπήκε δυναμικά και στον χώρο της Live νυχτερινής διασκέδασης προφέροντας μοναδικές στιγμές σε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες.

Εκμεταλλευμένη την εμπειρία των 20 χρόνων, η εταιρεία εταιρία Belvedere Events με απόλυτη ωριμότητα και ευθύνη περάνει και στην εκδήλωση εξειδικευμένων κοινωνιών εκδηλώσεων, Δεξιώσεων Γάμου, Βάπτισης, εταιρικών δείπνων και συνεστιάσεων, meetings, galas, private parties και events, παρέχοντας Υψηλού Επιπέδου Υπηρεσίες για τις Μοναδικές σας Στιγμές.

Γαμήλιες Δεξιώσεις Γεμάτες Φαντασία και Πρωτοτυπία όπως εσείς τις ονειρεύεστε...

Η πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα του «Πολυχώρου Belvedere Events» αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη γαμήλια δεξίωσή σας. Η μεγαλύτερη αίθουσα εκδηλώσεων στα Δυτικά Προάστια, ο πλέον σύγχρονος ηχητικός εξοπλισμός, η ρομαντική διακόσμηση, τα εκλεπτυσμένα πιάτα και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι τα κομμάτια του πάζλ που θα δημιουργήσουν την τέλεια γαμήλια δεξίωση !

belvedere polixoros dytika proastia

To easy wedding σας δίνει όλες τις λύσεις για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.

Με εμάς δίπλα σας το όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα!

diorganosi gamon

Η πιο ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών γάμου έρχεται από το Fey's style και την Φαίη Σπανού.

Ετοιμαστείτε να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε τα προβλήματα που μπορεί να έχει ένας γάμος. Το easy wedding έρχεται να σας λύσει τα χέρια καθώς θα αναλάβει ό,τι χρειάζεστε για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας. Σε εμάς θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τον γάμο και τους πιο έμπειρους συνεργάτες στο χώρο του γάμου.

Μαθετε περισσοτερα