Νυφικό

οικος νυφικων ναντινα

Οίκος νυφικών Ναντίνα!


Η ΝΑΝΤΙΝΑ είναι μια Ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει νυφικά φορέματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Τα νυφικά ΝΑΝΤΙΝΑ ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους, για την φινέτσα τους αλλά εξαιρετικά υφάσματα τους. Ελληνικός Οίκος νυφικών με παραδοση πάνω απο 40 χρόνια. Νυφικά φορέματα και ειδη γάμου

Η δημιουργία ποιοτικών νυφικών φορεμάτων με άξονα την καινοτομία και την νεανικότητα, ακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς, με ευθύνη και συνέπεια απέναντι στον κάθε πελάτη και στην κάθε μελλόνυμφη.

Νυφικά που μαγεύουν, γοητεύουν και ολοκληρώνουν την εικόνα κάθε ευτυχισμένης νύφης!! Χειροποίητα Ελληνικά νυφικά.

Πόσα χρόνια υπάρχει και δραστηριοποιείται στον χώρο των νυφικών ο οίκος νυφικών Ναντίνα;

Ο οίκος νυφικών ΝΑΝΤΙΝΑ δραστηριοποιείται στον χώρο του γάμου από το 1995. Η πορεία του όμως, έχει τις ρίζες του στο 1970, όπου τότε ιδρύθηκε’ το πρώτο κατάστημα νυφικών της οικογένειας Βούτου όπου και συνεχίζουν έως σήμερα!

Τι το ξεχωριστό μπορεί να βρεί κανείς ερχόμενος στον οίκο νυφικών σας;

Ο οίκος ΝΑΝΤΙΝΑ έχει την δυνατότητα να δημιουργεί όποιο νυφικό επιθυμεί κάθε νύφη, είτε αυτό είναι ένα σχέδιο από την συλλογή μας είτε είναι ένα σχέδιο που μια νύφη μας έχει υποδείξει μέσο μιας εικόνας. Το έμπειρο σχεδιαστικό μας τμήμα έχει την δυνατότητα να δημιουργεί εξαιρετικές νυφικές δημιουργίες.

Πόσο ανταγωνιστικός είναι ο χώρος σας και τι κάνετε εσείς για να ξεχωρίσετε;

Ο χώρος είναι αρκετά ανταγωνιστικός. Στην αγορά του γάμου κυριαρχούν 2 τάσεις. Η τάση μια είναι αυτή με τους οίκους νυφικών που αντιπροσωπεύουν οίκους του εξωτερικού. Η άλλη τάση, είναι οι αμιγώς Ελληνικοί οίκοι νυφικών οι οποίοι προσπαθούν να δημιουργούν νυφικά υψηλού επιπέδου με δικές τους συλλογές και προσωπικό στυλ. Η ΝΑΝΤΙΝΑ ανήκει στην δεύτερη κατηγορία. Διαφοροποιούμαστε πάρα πολύ από τους οίκους που αντιπροσωπεύουν ξένες εταιρείες μια και έχουμε την δυνατότητα μέσα από την συλλογή μας να παρουσιάζουμε μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων. Επιπλέον, διαθέτουμε πολύ μεγαλύτερη ευελιξία στο να προσαρμόζουμε κάθε νυφικό μας σχέδιο στην προτίμηση κάθε νύφης, πολύ πιο σύντομα , με άψογη εφαρμογή και τέλειο αποτέλεσμα.

Πόσο σας έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση και τι αλλαγές έχετε κάνει ώστε να επιβιώσετε αλλά και να πείσετε τον κόσμο να σας εμπιστευτεί μιας και η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τους πάντες;

Η οικονομική κρίση που έχει εισέλθει η Ελληνική οικονομία έχει επηρεάσει και τον κλάδο του γάμου. Στην ΝΑΝΤΙΝΑ οδηγηθήκαμε σε ορισμένες σημαντικές αλλαγές περισσότερο στις εξαγωγικές δραστηριότητες που πραγματοποιούσε η εταιρεία μέχρι το 2008 (περικοπές σε συμμετοχές σε εκθέσεις του εξωτερικού Essen(Γερμανία),Harrogate (Ηνωμένο Βασίλειο), ενώ δραστικές ήταν και οι περικοπές σε πελάτες χονδρικής πώλησης οι οποίοι είχαν μεγάλο κύκλο αποπληρωμής καθυστερημένων οφειλών. Όλες αυτές οι κινήσεις πραγματοποιήθηκαν ώστε να παραμείνει άθικτος ο τομέας εξυπηρέτησης λιανικής πώλησης προς τις μελλόνυμφες. Δεν έγινε καμία περικοπή στην ποιότητα ή στην αξία που χαρακτηρίζουν τα νυφικά μας. Έτσι οι μελλόνυμφες συνέχισαν να μας εμπιστεύονται χωρίς κανέναν δισταγμό. Παράλληλα προχωρήσαμε στην διοργάνωση ετήσιου Bazaar ώστε όσες μελλόνυμφες αντιμετωπίζουν δυσκολίες να έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν ένα νυφικό ΝΑΝΤΙΝΑ σε πολύ μεγάλη έκπτωση.

Ποιά διαδικασία πρέπει να ακολουθήσει μία υποψήφια νύφη προκειμένου να αποκτήσει ένα νυφικό σας;

Η διαδικασία είναι σχετικά απλή. Αρχικά θα πρέπει να τηλεφωνήσει σε ένα από τα καταστήματά μας και να ορίσει ένα ραντεβού μαζί μας. Στο ραντεβού αυτό δεν έχει κάποια οικονομική υποχρέωση προς εμάς αλλά γίνεται για να αποκτήσει κάθε νύφη επαφή και εμπειρία με τον οίκο μας και τα νυφικά μας σχέδια. Με την καθοδήγηση των έμπειρων συμβουλών μας επιλέγεται το κατάλληλο νυφικό και ορίζεται η επόμενη πρόβα. Ο χρόνος που η πρώτη αυτή πρόβα θα λάβει χώρα εξαρτάται πλήρως από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε νυφικού αλλά και από την ροη εργασιών. Στην συνέχεια ενδέχεται να ακολουθήσουν ακόμα 2 ή 3 συναντήσεις για τις τελευταίες λεπτομέρειες και έτσι οδηγούμαστε στην παράδοση του νυφικού από εμάς σε καθορισμένη από κοινού ημερομηνία.

Ενοικίαση ή αγορά: Ποιά είναι η δική σας άποψη και συμβουλή;

Η Ελληνική αγορά είναι μια από τις ελάχιστες χώρες στον κόσμο που η συνήθεια της ενοικίασης του νυφικού ξεπερνά αυτήν της αγοράς. Κατά την δική μας άποψη η αγορά του νυφικού είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή και για τις μελλόνυμφες αλλά και για τους οίκους νυφικών. Με τον τρόπο αυτό οι μέλλουσες νύφες θα αποκτούσαν το νυφικό των ονείρων τους για πάντα, σαν ενθύμιο για την μοναδική τους ημέρα και από την άλλη πλευρά οι οίκοι νυφικών θα ήταν υποχρεωμένοι να ανανεώνουν στην γκάμα των νυφικών με καινούργια νυφικά.

Ποιές είναι οι τελευταίες τάσεις σε νυφικά για το φετινό χειμώνα αλλά και τι προβλέπετε για την Άνοιξη-καλοκαίρι 2017;

Η τάση των νυφικών για τον χειμώνα του 2016 αλλά και για το 2017 θα περιέχει νυφικά με δαντέλες, διαφάνειες και tattoo μοτίβα. Εκτός από το παραδοσιακό λευκό χρώμα των νυφικών και το ιβουάρ , την τιμητική τους θα έχουν και οι nude αποχρώσεις.

Τι θα πρέπει να έχει σκεφτεί και μελετήσει μία νύφη πριν επισκεφτεί έναν οίκο νυφικών;

Συνήθως οι περισσότερες μελλόνυμφες κατά την ‘έναρξη’ της αναζήτησης του τέλειου νυφικού’ ξεκινούν με ατελείωτο σερφάρισμα στο διαδίκτυο, στην συνέχεια ακολουθούν τις συστάσεις που πιθανών έχουν από γνωστούς ή φίλους και στην συνέχεια αρχίζουν τα ραντεβού με τους οίκους. Χρήσιμα στοιχεία κατά την διαδικασία αυτή είναι: Περιορισμός στην επιλογή των οίκων προς επίσκεψη (Maximum 5-6 οίκοι) με βάση του στυλ που αντιπροσωπεύει. Διάθεση φωτογραφιών 2-3 από το διαδύκτιο – περιοδικά με το στυλ που αναζητάτε ώστε να το παρουσιάζεται στους οίκους ώστε να εξοικονομείτε χρόνο δοκιμάζοντας άσχετα από το στυλ σας νυφικά. Περιορισμός στα άτομα που σας συνοδεύουν γιατί οι πολλές γνώμες μπερδεύουν τελικά αντί να βοηθούν.
Αναγνώριση του σωματότυπου σας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχετε σαφή εικόνα του σώματος σας και ποιο στυλ κολακεύει καλύτερα την γραμμή σας, είτε αυτή διαθέτει αδύνατη σιλουέτα είτε μια περισσότερο γεμάτη. Νυφικά υπάρχουν για κάθε τύπο σώματος και στυλ.

Σας ευχόμαστε να έχετε έναν μακρύ και επιτυχημένο δρόμο στο Ελληνικό – και όχι μόνο – ‘ιντερνετικό’ κόσμο μας και να μας προσφέρετε πάντα πλούσιο και ανανεωμένο περιεχόμενο.

To easy wedding σας δίνει όλες τις λύσεις για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.

Με εμάς δίπλα σας το όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα!

diorganosi gamon

Η πιο ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών γάμου έρχεται από το Fey's style και την Φαίη Σπανού.

Ετοιμαστείτε να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε τα προβλήματα που μπορεί να έχει ένας γάμος. Το easy wedding έρχεται να σας λύσει τα χέρια καθώς θα αναλάβει ό,τι χρειάζεστε για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας. Σε εμάς θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τον γάμο και τους πιο έμπειρους συνεργάτες στο χώρο του γάμου.

Μαθετε περισσοτερα