Νυφικό

νυφικα περι γαμου

Νυφικά Περι γάμου Καβρουδάκη


Χειροποίητα νυφικά, απαράμιλλου σχεδιασμού και ποιότητα που θα καλύψουν όλα τα γούστα. Μεταξωτά τούλια, μοναδικές κεντημένες δαντέλες, αυθεντικά κρύσταλα Swarovski!

Βαγγέλη καλησπέρα, Πόσα χρόνια μετράει στο χώρο του γάμου ο οίκος νυφικών Περί γάμου…;

10 χρόνια

Τί κάνει ξεχωριστό τον οίκο νυφικών Περί γάμου;

Ψάχνουμε κάθε χρόνο τα νέα σχέδια νυφικών που υπάρχουν και τα συνδυάζουμε σε πακέτα γάμου που διευκολύνει πάρα πολύ τις νύφες καθώς έχει μία πολύ καλύτερη τιμή και ένα πολύ πιο ολοκληρωμένο και όμορφο αποτέλεσμα.

Τι μπορεί να βρει κανείς ερχόμενος στην επιχείρησή σας;

Στην επιχείρηση μας κανείς μπορεί να βρει νυφικά, μπουμπουνιέρες, προσκλητήρια, στολισμούς, δώρο κουμπάρου και βαπτιστικά.

Από που προέρχονται τα προιόντα σας αλλά και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιείτε;

Εμείς τα 2 τελευταία χρόνια τα ράβουμε τα νυφικά μας . Χρησιμοποιούμαι όσο μπορούμε καινοτόμα υλικά , δηλαδή ας πούμε δαντέλες που να μην έχουν πολύκυκλοφορήσει , αυθεντικά κρύσταλλά Swarovski και τα περισσότερα αντικείμενα μας είναι ελληνικής κατασκευής.

Πόσο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός στο χώρο σας και τι κάνετε εσείς για να ξεχωρίσετε;

O ανταγωνισμός είναι ακόμα πολύ μεγάλος παρόλη την κρίση και το κλείσιμο αρκετών μαγαζιών. Κι αυτό συμβαίνει γιατί τα μαγαζιά που έχουν μείνει έχουν δυναμώσει πολύ.

Ποιες είναι οι τάσεις των νυφικών για το φετινό χειμώνα αλλά και για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017;

Νομίζω θα συνεχιστεί η τάση με τα στενά νυφικά και τις χαμηλές πλάτες , τα πιο τούρτα νυφικά με μπούστα και γενικότερα τα πιο πληθωρικά έχουν φύγει πια από την μόδα . Τα νυφικά που είναι πιο απλά και αναδεικνύουν την σιλουέτα της κάθε γυναίκας.

Τι πρέπει να προσέξει ένα ζευγάρι ερχόμενο σε έναν οίκο νυφικών ώστε να κάνει τις σωστές επιλογές;

Νομίζω ότι πρέπει να έχει κάνει μία έρευνα αγοράς και να έχει επισκεφτεί 3-4 μαγαζιά διαφορετικά ώστε να έχει μία πιο σφαιρική εικόνα χωρίς όμως να χαθεί σε 10δες οίκους και μαγαζιά αυτό θα μπερδέψει το ζευγάρι παρά θα το βοηθήσει. Η νύφη καλό θα είναι να δοκιμάσει τα διαφορετικά στυλ και να διαλέξει πιο στυλ της πηγαίνει και της αρέσει. Είναι καλό να ακούμε τις γνώμες των άλλων αλλά στην τελική απόφαση θεωρώ πως πρέπει να κάνουμε αυτό που έχουμε ονειρευτεί!

Εν όψη κρίσης ενοικίαση ή αγορά νυφικού;

Ενοικίαση γιατί τα καλά νυφικά είναι πολύ ακριβά. Είναι καλύτερο λοιπόν αφού μία φορά θα το φορέσεις ,να ενοικιάσεις ένα πολύ καλό νυφικό για την μία και ξεχωριστή ημέρα της ζωής σου!

Τελικά οι νύφες ξέρουν τι θέλουν;

Είναι πολλές οι νύφες που έρχονται και ξέρουν τι θέλουν είναι και αρκετές αυτές που έρχονται σε εμάς και αλλάζουν γνώμη στην πορεία γιατί μας εμπιστεύονται. Σε γενικές γραμμές είναι πλέον διαβασμένες οι υποψήφιες νύφες και έχουν αυτογνωσία.

Πες μας το πιο περίεργο νυφικό που σου έχουν ζητήσει;

Μου έχουν ζητήσει κόκκινο νυφικό , μου έχουν ζητήσει και μαύρο νυφικό, το οποίο μου φάνηκε πολύ περίεργο.

Σας εύχομαι καλή αρχή στο χώρο του γάμου που ξεκινάτε!

To easy wedding σας δίνει όλες τις λύσεις για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.

Με εμάς δίπλα σας το όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα!

diorganosi gamon

Η πιο ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών γάμου έρχεται από το Fey's style και την Φαίη Σπανού.

Ετοιμαστείτε να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε τα προβλήματα που μπορεί να έχει ένας γάμος. Το easy wedding έρχεται να σας λύσει τα χέρια καθώς θα αναλάβει ό,τι χρειάζεστε για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας. Σε εμάς θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τον γάμο και τους πιο έμπειρους συνεργάτες στο χώρο του γάμου.

Μαθετε περισσοτερα