Στολισμός

stolismos ekklisias fey spanou

Στολισμός Fey's style!


Το easy wedding by Fey’s Style σας προτείνει τη διακόσμηση και τον στολισμό, όχι μόνο του γάμου σας αλλά και της βάπτισης του παιδιού σας καθώς και της εκδήλωσης ή του πάρτυ σας!! Μαζί μας θα εξασφαλίσετε μία μοναδικά όμορφη γαμήλια τελετή και εν συνεχεία γαμήλια δεξίωση! Μπορούμε να σας προτείνουμε πρωτότυπες και σικάτες επιλογές διακόσμησης σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές!

Παρακάτω παρουσιάζεται μία πρόταση μας για τον ανθοστολισμό του γάμου σας. Φυσικά, προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις και στα γούστα σας, μ' ένα μόνο τηλεφώνημα! 

Εσωτερικός Στολισμός εκκλησίας

2 Λαμπάδες με ανθοστολισμό

Μπουκέτα λουλουδιών (8) με ύφασμα για τα κολωνάκια της εκκλησίας

Εξωτερικός Στολισμός εκκλησίας

Μεγάλες Μπάλες (6) και Φαναράκια (6)  στολισμένα με μπουκετάκια από λουλούδια και κορδέλες, τοποθετημένα πάνω σε ύφασμα (γάζα, λινάτσα, δαντέλα κλπ.)

Εναλλακτικά προτείνονται: Άλλα είδη διακόσμησης, όπως κλουβάκια, μαξιλάρια, στεφανάκια, ξύλινες επιγραφές, ή βάζα με κεριά

Στολισμός αυτοκινήτου με ανθοσύνθεση ή Δύο Μπουκέτα στους καθρέφτες

2 Νυφικές Ανθοδέσμες και μικρές ανθοσυνθέσεις για τα παρανυφάκια

Στολισμός Κέντρου Δεξίωσης

Μία ανθοσύνθεση ή μπουκέτακι με λουλούδια για κάθε τραπέζι, μέσα σε γυάλα ή μπουκαλάκι, και 2-3 βαζάκια με κερί

Τραπέζι ευχών με ανθοσύνθεση, βιβλίο ευχών και διάφορα διακοσμητικά στοιχεία, όλα προσαρμοσμένα στο ύφος και στα χρώματα του γάμου σας


To easy wedding σας δίνει όλες τις λύσεις για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.

Με εμάς δίπλα σας το όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα!

diorganosi gamon

Η πιο ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών γάμου έρχεται από το Fey's style και την Φαίη Σπανού.

Ετοιμαστείτε να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε τα προβλήματα που μπορεί να έχει ένας γάμος. Το easy wedding έρχεται να σας λύσει τα χέρια καθώς θα αναλάβει ό,τι χρειάζεστε για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας. Σε εμάς θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τον γάμο και τους πιο έμπειρους συνεργάτες στο χώρο του γάμου.

Μαθετε περισσοτερα